Arbeidstraining bij Zorggroep ’t Achterhuus

Zorggroep ’t Achterhuus biedt arbeidstraining aan op 2 verschillende locaties. Eén locatie is bij de woongroep en de andere locatie op het industrieterrein De Wieken in Hoogeveen. Zorggroep ’t Achterhuus biedt hier een breed aanbod van activiteiten.

De woongroep is gevestigd op een schitterende locatie waar verschillende werkzaamheden zoals houtbewerking, reparaties aan de woningen, sleutelen aan machines en het onderhouden van het erf en tuin worden aangeboden.  De werkplaats in Hoogeveen biedt eveneens een scala van mogelijkheden om bij te dragen aan de ontwikkeling van de cliënt, op het gebied van bijvoorbeeld timmerwerk, schilderen, fietsenreparatie, constructie bankwerken, lassen, glas in lood en het fabriceren van meubels.

De arbeidstraining wordt geleid door vier begeleiders die bekwaam zijn om samen met de cliënt, de gewenste doelen te vertalen naar concrete werkplannen in de praktijk. De begeleiders worden regelmatig  bijgeschoold door het volgen van verschillende praktijk gerichte cursussen. Veiligheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Begin met typen en druk op enter om te zoeken